ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 160 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 160 τ.μ.

330.000€

Καβάλα, Κέντρο: Πωλείται γωνιακή μονοκατοικία 160τ.μ. πολυτελείας 2 επιπέδων. Στο ισόγειο της οικοδομής βρίσκονται δύο εξωτερικές θέσεις  πάρκινγκ και στην κεντρική είσοδο της οικοδομής βρίσκονται δύο αποθήκες η μία είναι ο χώρος του λέβητα και η δεύτερη είναι μια μεγάλη αποθήκη.  Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια και μπάνια  εκ των οποίων το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο. Το κάθε υπνοδωμάτιο έχει εντοιχιζόμενη ντουλάπα και δικό του μπαλκόνι με εξωτερικά πλαστικά κουφώματα με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται η ανοιχτή κουζίνα η οποία διαθέτει εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές και ακολουθεί το σαλόνι με την τραπεζαρία. Η μονοκατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση πετρέλαιο και κλιματιστικά, με πατώματα από μάρμαρο και κουφώματα πλαστικά με διπλά τζάμια με ηλεκτρικά ρολά. Εξωτερικά διαθέτει μια όμορφη γωνιακή βεράντα με ηλεκτρικές τέντες με όμορφη ανοιχτωσιά. Η μονοκατοικία είναι κατασκευασμένη το 2003 από ιδιώτη και θα παραδοθεί βαμμένη. Διαθέτει όμορφο προαύλιο χώρο στην είσοδο της οικοδομής, φρεάτιο για τοποθέτηση ασανσέρ,  πόρτα ασφαλείας.Αυτή την στιγμή το ακίνητο το εκμεταλεύονται με βραχυχρόνια μίσθωση.

Υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί και να γίνουν δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα.


Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 330.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #33787 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα